A+ / A-

ЕКСПОЗИТУРА АЕРОДРОМ

Новата, модернизирана експозитура започнa со работа на нова локација 

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium

Курсна листа повеќе
Одберете датум: датум: 25.09.2016
180
23.09.2016, 00:00 - 23.09.2016, 23:59 Физички лица
  • Куповен Продажен
    Среден
Правни лица
  • Куповен Продажен
    Среден

ЕКСПОЗИТУРА АЕРОДРОМ

Новата, модернизирана експозитура започнa со работа на нова локација 

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium