A+ / A-

VISA Classic

Најпрактичен и најсигурен начин за безготовинско плаќање во земјата и во странство.

 • Можност за дозволено пречекорување со максимален износ од 2 месечни плати
 • Зголемена сигурност – VISA картички со најнова ЧИП – технологија
 • Едноставен и лесен пристап до вашите пари 24 часа на ден, 365 дена во годината преку големата мрежа на банкомати во земјата и странство
 • Бесплатни трансакции на ПОС-терминалите во земјата и во странство
 • Намалување на ризикот од користење на готовина – губење, кражба, фалсификувани банкноти
 • Можност за детален преглед на сите трансакции со OBSGNet електронското банкарство и на Моја банка мобилното банкарство
 • Можност за плаќање на Интернет
 • Картичките издадени од Охридска банка ги поседуваат највисоките стандарди за безбедност при плаќање на интернет (3D Secure и Verified by Visa - VbV и MC Secure code)
 • Можност за дополнителни картички за Вашите најблиски

Потребни документи за добивање картичка:

ОСИГУРУВАЊЕ НА VISA CLASSIC ДЕБИТНИ КАРТИЧКИ:

Медицинска помош:

 • Медицински трошоци;
 • Трошоци за репатријација;
 • Посета од страна на член на семејството во случај на хоспитализација.принт

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!