RSS
A+ / A-

Контакт

Мислења и сугестии

 

Сите полиња се задолжителни.

Внесете го кодот во полето:CAPTCHA
принт

Oпштествена одговорност

Преку спонзорства и донации Охридска банка демонстрира општествена одговорност...

Експозитури

X


Почитувани,

Во тек е кампања на Охридска банка за кеш кредити и станбени кредити со промотивни каматни стапки. Кампањата се одвива во периодот 6.5 – 3.7.2015. Со пополнувањето на овој краток прашалник ќе ни овозможите да ги согледаме Вашите перцепции и ставови во врска со комуникацискиот концепт на кампањата. Анкетата е анонимна и се спроведува исклучиво за истражувачки цели на банката. Пополнувањето на прашалникот нема да Ви одземе повеќе од 5 минути!

ПРАШАЛНИК