A+ / A-

Предмети објавени од извршители

ДатумОпис
26.04.2018Стан во Охрид, на ул. Туристичка - продажба 09.05.2018
17.04.2018Гаражен простор ул. Железничка - втора продажба 27.04.18
02.04.2018Стан во Скопје
27.03.2018Деловен Простор ТЦ Палома Бјанка - втора продажба 11.04.18
7.03.2018Деловен простор во Охрид - трета продажба 16.03.2018
23.01.2018
Деловен објект и земјиште Доброшане - продажба 15.02.18
23.01.2018
Продажба на стан во Битола - продажба 25.01.2018
21.12.2017
Стан во Скопје, Кисела Вода, втора продажба 29.12.2017
20.12.2017
Деловен објект ул. Бихачка Скопје - втора продажба 28.12.2017
1.12.2017
Станбено-деловен простор во Драслајца 
1.12.2017

Станбено-деловен простор во Струмица

30.11.2017
Деловен објект и земјиште Куманово - продажба 15.12.2017
20.11.2017
Опрема за преработка на тутун втора продажба - продажба 4.12.2017
20.11.2017
Индустриски објекти Струмица и Кочани втора продажба - продажба на 4.12.2017
20.11.2017

Деловен објект во Дамјан Радовиш и Опрема - продажба на 30.11.2017

 
принт