A+ / A-


Биди Банкар!

Летна школа на Охридска банка Сосиете Женерал

1-27 Јули 2018г. - Охрид


Втора година по ред, Охридска банка Сосиете Женерал организира интензивна летна школа за сите заинтересирани студенти кои се во завршна година на додипломски студии или постдипломски студии.

Летната школа – Биди Банкар се организира во период од 1-27 Јули 2018г. во Охрид.  

Концептот на школата е интерактивен со практични и тематски предавања кои ќе им помогнат на младите кадри да се стекнат со професионално искуство во различни области и кариерен развој.

Програмата на летната школа вклучува различни активности:

-          практична работа во дирекцијата и експозитурите на Банката во Охрид,

-          тематски предавања од областа на банкарството и финансиите,

-          обуки за меки вештини,

-          предавачи од реномирани компании,

-          забава, дружење и едукација.

Школата има за цел:

-          Да ги воведе младите кадри во банкарското работење преку практична работа

-          Да го прошири вашето знаење од повеќе области на банкарството и финансиите

-          Да ве подготви за пазарот на трудот преку работилници за меки вештини

-          Да ви овозможи еден месец дружба, забава, учење и многу интересни активности кои ќе ви помогнат во понатамошниот кариерен развој

Сите учесници ќе добијат сертификати за учество во програмата.

Летната школа ќе биде во периодот од 1 до 27 јули 2018 г. во Охрид со покриени трошоци за храна и сместување за сите учесници.


Апликациите (CV) може да се достават на e-mail: kariera@ob.com.mk со назнака „Апликација за летна школа“, најдоцна до 27 мај 2018 година.

принт

Oпштествена одговорност

Преку спонзорства и донации Охридска банка демонстрира општествена одговорност...