A+ / A-

Како банка имаме една амбиција - да бидеме блиску до нашите клиенти. Нашата банка се стреми да воспстави блиски и професионални односи со своите клиенти, овозможувајќи им врвна услуга поткрепена со експертизата на нашиот тим, кој работи под закрила на Сосиете Женерал - една од водечките финансиски групации во светот. 

Преку ВИП-експозитурата, Охридска Банка Сосиете Женерал, Ви ги отвора вратите на специјални придобивки, привилегии и ексклузивни услуги. 

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!

принт

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium.