A+ / A-

Електронско банкарство

Твое место, твое време!

OBSGN@t, е електронско банкарство наменето за правни лица, коминтенти на OBSG и претставува современ модел кој овозможува во секое време и на секое место директна електронска врска и комуникација помеѓу Вашиот бизнис и Охридска Банка.

Во зависност од Вашите потреби OBSGN@t е достапен во две Ibank можности:

 • Web – базирано решение
 • FAT – модул, инсталирана апликација на Вашиот компјутер

Предности

 • OBSGN@t го пренесува шалтерот на банката во Вашата канцеларија, т.н. виртуелен шалтер
 • Сигурност, трајност и безбедност на податоците
 • Можност за преглед на трансакции и состојба на сметката во секое време
 • Можност за разграничена опција само за преглед на трансакции и состојба на сметка во зависност од овластувањата на Вашите вработени
 • Услуга достапна 24 часа, 7 денови во неделата
 • Пониски провизии при електронско плаќање на налози
 • Едноставно и навремено извршување на плаќања
 • Без надомест на инсталација
 • Достапен на македонски и англиски јазик

Можности со електронско банкарство

 • Преглед на состојба на сметка, преглед и печатење на изводи во секое време
 • Пренос на пари помеѓу своите сметки
 • Плаќање кон трети лица
 • Користење сопствени шаблони за периодични плаќања
 • Курсна листа, купопродажба на девизи и распоред на приливи
 • Преглед на трансакции направени преку Вашите бизнис картички по корисник на бизнис картичка или збирен преглед и печатење на изводи во секое време
 • Преглед на трансакции направени преку Вашите ПОС терминали по продажно место или збирен преглед и печатење на изводи во секое време

Минимум потребна компјутерска конфигурација

 • Персонален компјутер со интернет конекција
 • Оперативен систем Windows 2000, SP4, Windows XP SP3
 • Интернет пребарувачи Internet explorer 6, Mozilla Firefox 2.0, Opera 9.

Како до електронско банкарство?

Многу едноставно:
1. Поднесете барање до некоја од нашите експозитури
2. Електронското банкарство ќе Ви биде на располагање за многу кратко време

Потребна Документација:

Видео упатства за електронско банкарство


ИНФОРМАЦИИ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА БАНКА

Адреса за пристап на OBSGN@t услугата

https://www.obsgnet.com.mk

Телефонски број за корисничка поддршка

046-261-000

E-меил адреса за корисничка поддршка

obsgnetsupport@ob.com.mk


принт
Курсна листа повеќе
Одберете датум: датум: 23.03.2019
058
23.03.2019, 00:00 - 25.03.2019, 23:59 Физички лица
 • Куповен Продажен
  Среден
Правни лица
 • Куповен Продажен
  Среден

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!