Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

СТАРТ ПАКЕТ

ЗА ПРВИТЕ ЧЕКОРИ

За сите оние кои на почеток им се потребни основните банкарски производи.

Дознај повеќе

СМАРТ ПАКЕТ

ЗА СЕКОЈДНЕВНИТЕ ПОТРЕБИ

За сите оние на кои им се потребни повеќе стандардни банкарски производи и услуги.

Дознај повеќе

СУПЕРИОР ПАКЕТ

ЗА ВИСОКИ ЦЕЛИ

За сите оние што сакаат паметно да располагаат со своите финансии, Супериор пакетот нуди голем број на поволности.

Дознај повеќе

ПРЕМИУМ ПАКЕТ

КОГА САКАМ СЀ

Специјален пакет на врвни банкарски производи за сите оние чии очекувања се навистина големи.

Дознај повеќе

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.

РЕСПЕКТ ПАКЕТ

ЗА ЗАСЛУЖЕНА СИГУРНОСТ

Поминете го квалитетно своето слободно време и уживајте во посебните поволности и производи наменети само за Вас.

Дознај повеќе

КУЛ ПАКЕТ

ЗА ЖИВОТ ВО ДВИЖЕЊЕ

За сите млади луѓе кои сакаат да имаат преглед на сметките во секое време, на секое место.

Дознај повеќе
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk