Кеш кредит

Лесно остварете ги Вашите желби и искористете ја понудата со фиксна каматна стапка за целиот период на траење на кредитот и можноста за вклучено кредитно животно осигурување!

Дознај повеќе

Стaнбен кредит

Одлуката за домување е една од најважните одлуки во животот. Остварете го вашиот сон со станбениот кредит на Охридска банка Сосиете Женерал и одберете ја понудата која најмногу ви одговара!

Дознај повеќе

Хипотекарен кредит

Имате големи сништа кои сакате да ги остварите, а потребен ви е поголем износ на готовина со подолг период на отплата? Хипотекарниот кредит е решението за вас!

Дознај повеќе

A++ кредит
за енергетска ефикасност

Инвестирајте мудро во технологии со повисоко ниво на енергетска ефикаскост и добијте до 20% грант за успешно реализиран проект!

Дознај повеќе

Автомобилски кредит

Уживајте во возењето со Вашиот нов автомобил и отпатувајте до дестинациите од соништата со помош на автомобилскиот кредит од Охридска банка Сосиете Женерал!

Дознај повеќе

2019 Ohridska Banka