Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Курсна листа на Охридска банка АД Скопје целосна листа

Одберете датум:
Денешен датум: 23.05.2019 Број: 097 Период на важност: 23.05.2019, 00:00 - 23.05.2019, 23:59
Физички лица
Шифра Валута Единици валута Куповен курс Продажен курс Среден курс НБРМ
Правни лица
Шифра Валута Единици валута Куповен курс Продажен курс Среден курс НБРМ
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk