A+ / A-

Нови пакети на производи

Избери го најдобриот пакет за себе!

Специјано дизајнирани според потребите на секој клиент.
Пакетите содржат различни банкарски производи чија цена е пониска до 40% во однос на нивното поединечно користење.

Главни предности:

  • Бесплатно подигнување на готовина со дебитните картички на сите банкомати во Македонија
  • Два месеца бесплатно користење на пакетот
  • Едноставно пратење на трошоците, плаќате една месечна членарина, а користите повеќе производи
  • Можност за префрлање од еден во друг пакет
принт

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!