A+ / A-

Вашата сигурност ни е на прво место, затоа секогаш одиме чекор подалекуво креирање иновативни решенија кои ќе Ви обезбедат сигурна иднина. Со нашата уникатна понуда, на располагање имате БАНКА ПЛУС ОСИГУРУВАЊЕ, достапна на исто место и во исто време. Ние Ви нудиме врвни банкарски услуги приспособени на Вашите очекувања.

принт

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium.