A+ / A-

Поддршка за корисници

  • Во случај на изгубена, украдена или блокирана картичка и за информации во врска со состојба и последни трансакции на Вашата картичка контактирајте не во секое време (24/7) 
    Телефон: +389 (0) 46 268 268 

  • За информации и совети во врска со функционирањето на електронското банкарство 
    Телефон: +389 (0) 46 261 000 од 08:00-17:00 од понеделник до петок или 
    Email: obsgnetsupport@ob.com.mk
принт