A+ / A-

Штом ќе зачекорите во светот на премиум-банкарството на Охридска банка Сосиете Женерал, Ве чекаат низа придобивки и привилегии што ќе придонесат кон уникатно клиентско искуство. MasterCard® премиум-картичките совршено ќе се вклопат во Вашиотживотен стил и ќе го поедностават Вашето секојдневие. Почувствувајте ја разликатаи уживајте во широк спектар на врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!

принт

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium.