A+ / A-

Соопштение за јавност

Охридска банка Сосиете Женерал прогласена за Најдобра банка во Македонија за 2019

Известување за прекин на електронско и мобилно банкарство

Промотивни услови за Лесен кеш кредит и Станбен кредит 3+2 19.02.2019 

Известување за прекин на електронско и мобилно банкарство

Известување за прекин на АТМ во СП Маркет - Расадник

Известување за скратено работно време на 31.12.2018 и неработен ден 01.01.2019

Зелена наградна игра, 17.12.2018 - 28.02.2019

Известување за неработен ден, 08.12.2018 (сабота), за експозитурите кои регуларно работат во сабота

Известување за прекин на веб страницата на Банката

Известување за прекин на АТМ-и на 03.11.2018

Известување за неработен ден - 23 октомври 2018

Известување за неработен ден - 11 Октомври 2018

Известување за неработен ден - 8 септември 2018 

Известување за неработен ден - 28 август 2018

Известување за неработен ден - 2 август 2018

Известување за преселба на експозитура Аеродром 2

Известување за неработен ден - 15 јуни 2018

Лифт-бизнис кредит, наменет за мали и средни претпријатија. За ниво погоре!

Известување за имателите на обични акции на Охридска Банка АД Скопје

Биди дел од летната школа на Охридска банка Сосиете Женерал, Биди Банкар!

Експозитурата на Охридска банка Сосиете Женерал во Прилеп се сели на нова локација, почнувајќи од 16.04.2018 (понеделник)

Охридска банка Сосиете Женерал прогласена за Најдобра банка во Македонија за 2018 година, според Глобал Фајнанс

Зголемена безбедност на електронското банкарство преку бесплатната алатка ИБМ Трастиер 

Аплицирајте за Моја банка мобилно банкарство преку електронска банка

Известување за активен банкомат во Кисела Вода, Расадник

Известување за промена на начин на пресметка на каматна стапка

Известување за реновирање на експозитура Мини Маркет Охрид

Известување за неработен ден - 24 мај 2017

Известување за реновирање на експозитура 11 Октомври, Скопје 

Македонскиот виртуоз на виолина од светски ранг ‒ Ева Богоевска и Охридска банка Сосиете Женерал склучија партнерски договор

Нова и модерна веб платформа за електронско банкарство за правни лица од Охридска банка Сосиете Женерал

Нов НАЈ НАЈ кеш-кредит со стабилна и гарантирана каматна стапка за целото времетраење на кредитот

Специјална понуда за посетителите на Саем за Градежништво 2017: Промотивно намалена каматна стапка од 3,60% за станбен кредит со фиксна и гарантирана каматна стапка до 2030 г. без банкарски трошоци

Концептот „План за стан“ на Охридска банка Сосиете Женерал со престижно признание за општествена одговорност

Оглас за продажба на користен деловен и канцелариски мебел

Охридска банка Сосиете Женерал ја наградува лојалноста на корисниците на Вестерн Унион услугите

Известување за неработен ден 19 јануари 2017

Интервју со г-ѓа Бранка Павловиќ, Претседател на УО на Охридска банка Сосиете Женерал за Капитал

Tројна круна "Банка на годината во Македонија за 2016 г." на Охридска банка Сосиете Женерал

Известување за неработен ден - 08.12.2016

Со намалена камата од 3,75% само за Адора Инженеринг - нов дом со кредит во ОБСГ 

Признанија за Најдобрите шалтерски работници од Охридска банка Сосиете Женерал

Известување за привремен прекин на АТМ во Аеродром 1

Известување за неработен ден - 24.10.2016

Известување за привремена недостапност на АТМ во Свети Николе на 23.10.2016 

Зголемени, растечки и гарантирани каматни стапки за денарски депозити на 12, 24 и 36 месеци

Нова промотивна понуда за станбен кредит - План за стан со гарантирана фиксна каматна стапка до 2030

Известување за неработен ден

Охридска Банка Сосиете Женерал со урбана и модерна експозитура во општина Аеродром

Известување за неработен ден

Депозит и трансакциска сметка плус осигурување

Награда од Euromoney за најдобра банка во Македонија за 2016 година 

Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Денарски депозити со каматна стапка до 4,90%

Известување до имателите на обични акции

Уникатна промоција на картички со осигурување со каматна стапка од само 6,45% и без провизија за првата година 

Известување за неработен ден

Донација на парични средства за децата со Даунов синдром од мечувалскиот клуб „Ескрим“ 

2015 – година на одлични деловни перформанси и успешни финансиски резултати 

Известување за неработни денови

Европскиот фонд за југоисточна европа (ЕФСЕ) ги поддржува долгорочните фиксни каматни стапки на станбените кредити на Охридска Банка Сосиете Женерал

План за стан - Нов станбен кредит на Охридска Банка Сосите Женерал со 10 години фиксна каматна стапка

Конкурентни каматни стапки на станбени и потрошувачки кредити плус кредитно животно осигурување, без административни трошоци

Специјална понуда од Охридска Банка Сосиете Женерал за сите посетители на Саемот за мебел 2016

Охридска Банка Сосиете Женерал - најдобра банка од Македонија на пазарите во развој во Централна и Источна Европа - Престижно признание од Глобал Фајнанс 

Добивка по Ваш вкус - денарски и девизен Депозит прогрес од Охридска Банка Сосиете Женерал

Специјална понуда од Охридска Банка Сосиете Женерал за сите посетители на Саемот на градежништво 2016

Охридска банка, Сосиете Женерал со донација - ботаничка градина во Домот за деца без родители 11 Октомври 

Охридска банка, Сосиете Женерал со модерна и интуитивна платформа за електронско банкарство

Известување за неработен ден

Известување за прекин на сервис на електронско банкарство 

Известување за неработни денови

Кредити и советодавни услуги за развој на женското претприемништво 

Известување за прекин на банкомати

Известување за неработен ден

Во ноември, продолжува месецот на штедење во Охридска банка, Групација Сосиете Женерал

Охридска банка наградена со сертификат за посветеност во финансирањето проекти за одржлива енергија

Известување за прекин на услуги

Известување за неработен ден

Охридска банка со признание за општествено одговорни практики

Промотивни услови на кредитите за население до крајот на јануари

Известување за неработен ден

Известување за прекин на електронско банкарство

Октомври - месец на штедење

4 милиони евра - Партнерство на ГГФ со Охридска банка, Групација Сосиете Женерал за поттикнување на еко-кредитирање

Известување за прекин на електронско банкарство

Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Oхридска банка со донација на вода за семејствата во Шипковица

Известување за неработен ден

Oхридска банка со целосно реновирана административна зграда во Oхрид

Известување за неработен ден

Известување за прекин поради надградување на оперативни системи

Охридска банка го продолжува промотивниот период за кредити

Известување за прекин поради системски интервенции

Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Нова дигитална услуга од Охридска банка: СМС банка

Резултати за 2014 година: Добивка од 232 милиони денари и одлични деловни перформанси за 150-годишниот јубилеј на Групацијата Сосиете Женерал

Охридска банка воведе осигурување на пречекорување на сметка

Промотивни услови на кредитите за население

Известување за неработни денови

Специјална понуда од Охридска банка за сите посетители на Саемот за мебел 2015 

Охридска банка воведе Ин-кардс: Картички со осигурување 

Корпоративно управување - Именувања 

Известување за неработен ден

Добитници од наградната игра на Охридска банка и МастерКард

Известување за неработни денови

Известување за неработен ден

Станбени кредити од Охридска банка - Јасна и долгорочна врска заснована на доверба

Известување за неработен ден

НАГРАДНА ИГРА - Патувајте во Париз за 150 - годишнината на Сосиете Женерал Групацијата 

Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Известување за прекин на електронско банкарство

Охридска банка воведе атрактивни услови за картичките за физички и правни лица

Имплементација на Законот за усогласување на даноците по странски сметки - FATCA

Известување за неработен ден

Подигнување на готовина без провизија со MASTERCARD GOLD и VISA GOLD картички од Охридска банка

Известување за неработен ден

Известување за неработни денови

Резултати за 2013 година: Добивка од 153 милиони денари со континуиран позитивен тренд во перформансите

Нова верзија на Веб Апликација за Електронска Банка 

Известување за неработен ден

Именување на членови на Управниот одбор на Охридска банка

Известување за неработен ден

Поддршка за македонскиот прехранбен сектор

Зајакнување на локалните македонски претпријатија

Известување за неработен ден

Известување за промена на име и седиште на Банката

Охридска банка со атрактивна деловна зграда во срцето на Скопје

Известување за промена на локација

Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

ИФЦ и Охридска банка се здружија за поддршка на трговците во Македонија

Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Отворена нова експозитура во Скопје - Центар

Промотивни услови за кредити за население

Известување за неработен ден

ЕБОР ќе кофинансира македонски компании заедно со Охридска банка

Известување за неработни денови

Резултати за 2012 година

Јавен повик за XXXта седница на Акционерско Собрание

Електронски тендерски гаранции

Краткорочен револвинг кредит за правни лица

Известување за неработен ден

Охридска банка доби 13 милиони евра за кредитирање на МСП

Намалени каматни стапки на станбените кредити и поволности кај другите кредити за население

Кредитно животно осигурување

Известување за неработен ден

Известување за брокерско работење

Промотивни услови на кредитите за население

Неработен ден

Нова експозитура во Гевгелија

Промена на ПИН код на банкоматите на Охридска банка

Охридска банка го претставува новиот интернет портал

Недела на солидарност 2012

2011 активности и резултати

Охридска банка и ИФЦ потпишаа договор на 10 милиони ЕУР

принт

Oпштествена одговорност

Преку спонзорства и донации Охридска банка демонстрира општествена одговорност...